Hirdetések 2021.10.10

 

Templomunk hirdetései
Október 10, vasárnap, évközi 28. vasárnap

1/ Októberi rózsafüzér
Október a rózsafüzér hónapja. Október hónapban minden hétköznap este, amikor van esti mise, a mise előtt rózsafüzért imádkozunk szűz Mária tiszteletére, 17.30 órakor.

2/ Felnőtt kezdők hittanja
Elindult a felnőtt kezdők hittanja szerdán esténként 19.15 órakor. Várjuk azokat, akik nincsenek megkeresztelve, vagy nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók, vagy át akarnak térni a katolikus hitre!

3/ Plébániai őszi zarándoklat
Plébániai őszi zarándoklat indul 95 fővel október 16-án szombaton, Andocsra. A zarándoklat miatt most szombaton nem lesz reggeli szentmise a templomban, este viszont lesz szentmise Rudolf atyával.

4/ Hittanok
F
elhívjuk a figyelmet a szerdai elsőáldozási hittanra, 17.15-kor. Várjuk a 3. osztálytól felfelé, a nagyobb hittanos gyerekeket is.
Ugyanígy felhívjuk a figyelmet a csütörtök esti bérmálkozási hittanra, kéthetenként 18 órakor, 8-9-10-11-es fiataloknak.

5/ 9 órai mise
A 9 órai misében a vírus helyzet után újra indul a szentmise alatti ovis foglalkozás, a szentély melletti virágozóban a prédikáció alatt. Ugyancsak várjuk a gyerekeket az oltár köré, az átváltoztatáskor, csengetésre. Valamint minden hívőt várunk át a mise után kávézásra, teázásra.

6/ Pirospaprika
Ebben az évben is lehet rendelni őrölt pirospaprikát Zoltán atya szülőfalujából, Sükösdről, őstermelőtől, 4000 Ft/kg áron, ¼  – ½  és 1 kg-os kiszerelésben. Október 25-ig várjuk a rendelléseket pénz befizetésével.

7/ Énekkarok
Jó hangú fiatalokat és idősebeket keresünk!
A fiatalok gitáros énekkari próbája szerdán esténként 18.30-kor van a plébánián. Dankos Attila orgonaművész kántorunk pedig minden korosztályt vár templomi kórusunkba, vasárnaponként a 9 órai mise után énekkari próbára.