Hirdetések 2021.09.12

Templomunk hirdetései
Szeptember 12, vasárnap, évközi 24. vasárnap

1/ 13-i rózsafüzér
Holnap a hónap 13. napja. 17.30-kor fatimai rózsafüzért imádkozunk a templomban!

2/ Orgonakoncert
Szeptembertől folytatódik a „Lélekemelő orgonapercek” hangverseny sorozat, havonta egy koncerttel. Az első most szombaton lesz, szeptember 18-án, az esti szentmise után 19 órakor, Dezső Dárió orgonaművész koncertje!

3/ 19-i Veni Sancte mise
A jövő vasárnap 19-én lesz a Veni Sancte szentmise, a 9 órai misében. Egy felnőttet keresztelünk, és a most elsőáldozottaknak ünnepség lesz a szentmisében, és utána fogadás a plébánián.

4/ Hittanórák
A plébániai hittanórák ebben az évben szeptember 20, hétfőtől kezdődnek! Részletesen a jövő vasárnap hirdetjük!
Elsőáldozási hittan indul szeptember 22, szerda délután 17.15-kor a plébánián. A most elsőáldozóknak még lesz 5 alkalom, szintén szerdánként, 18.00 órakor a plébánián.

 

Felnőtt kezdőknek 

Nem vagy még megkeresztelve? Nem jártál még hittanra? Szeretnél megismerkedni a katolikus hittel? Nem voltál elsőáldozó, vagy bérmálkozó?  Vagy áttérni a katolikus hitre?

Ha elmúltál 17 éves, és még nem vagy 80, várunk! 
Nálunk rátalálhatsz a hit erejére, igaz válaszokat kaphatsz életed kérdéseire. Örök értékeket ismerhetsz meg. Lelki nyugalmat, békét kapsz Istentől. Barátokra találhatsz közösségünkben. Minden felnőttet várunk, aki keresi az élete miértjeit, a végső igazságot. 
Folyamatosan várjuk a jelentkezéseket! Szeretnénk október elején:  2021. október 6-án, szerda este elindítani a következő csoportot! Jelentkezz bátran! Szerda esténként 19.15 órakor a plébánián!

Nincs előfeltétel, nincs elköteleződés, nem kerül pénzbe, nem lesz hosszú, személyre szabott… 
Információ: Horváth Zoltán plébános: 06-30-436-2441 írhatsz emailt is: horvath.zoltan /kukac/ egekkiralyneja.hu