Hirdetések Szentháromság vasárnapja

Templomunk hirdetései
Június 6, vasárnap: ÚRNAPJA

1/ Missziós kereszt
Június 11-13 között, most péntektől vasárnapig lesz nálunk a Missziós kereszt, sokféle programmal, imával várjuk. A részletes programok olvashatóak a plébánia újságban, a levelezőlistákon, és a plébánia Facebook oldalán is! A templomot mind a 3 nap reggel 8 és este 10 óra között szeretnénk nyitva tartani, hogy bárki betérhessem egy-egy imára! Napközben egy-egy lelkiségi csoportot kértünk meg, imádkozásra, ima vezetésére.
11-én, Jézus Szíve ünnepén, pénteken este közös szentmise lesz az esperesi kerület papjaival, majd az esperes-kerületi atyákkal imaórát tartunk.  Szombaton este a mise után énekes zsolzsmát: vecsernyét és kompletóriumot imádkozunk. A befejezés, 13-án vasárnap az esti mise után egy szép zenei áhitat lesz: Vukovich Edit énekművész, és Dankos Attila orgonaművész közreműködésével.

2/ Táborok
Már csak korlátozott létszámban lehet jelentkezni a plébániai napközikre, rögtön a tanév után, a kisiskolásoknak és a felsősöknek is csak egy-két szabad hely van. Az ovis napközi, ami július 26-30 között kerül megrendezésre, online lehet jelentkezni június 25-ig, vagy amíg be nem telik.
A plébániai nyári táborra, augusztus 14-19 között is csak 5 szabad hely van már.

3/ Perselyezés
Mivel a vírushelyzet megengedi, újból lehet a szentmisében a szokott helyen, a felajánláskor perselyezni, mi is így teszünk a mai vasárnaptól.

4/ Nek regisztráció
Felhívjuk a figyelmet a Nemzetközi Eucharisztikus kongresszus programjaira való regisztrációra. Aki elakadna benne, vagy nem tudja, hogyan kötődjön a plébániai csoporthoz, annak a jövő vasárnap a szentmisék után segítünk.