januári hírek

1/ Szentmise közvetítések!
Amíg a szigorú korlátozások érvényben vannak, folytatjuk a vasárnapi 9 órai szentmisék közvetítését. Hála és köszönet Pirositz Andrásnak (és fiainak), akik vasárnaponként már 8 órakor a templomban vannak, a közvetítés előkészítésén, önkéntes munkával! (13 mise közvetítés volt tavasszal, és most november óta is a 13. közvetítésnél járunk, és ezeket mind Pirositz Andrásnak köszönhetjük! TAPS!).)

A január 17-i, évközi 2. vasárnap, 9 órai közvetítés linkje!
https://youtu.be/hwpnYF7_rz0

2/ Lakásszentelések:
A januári lakásszentelési szezonra újabb lakás szentelést már nem fogadok.  Így is már félő a vírushelyzetben ennyi helyre elmenni, ahova kértek. Folytatás, akkor lesz csak, ha majd megkaptam (a nem kínai) az oltást, és után két hét, amikor elérem a védettséget.

3/ Hittanok- elsőáldozási hittan
Elsőáldozási hittan folytatódik. Mivel erre viszonylag kevés gyermek jár, és ők nem a veszélyeztetett korosztály, folytatjuk az  elsőáldozási hittant, szerdánként 17.15-kor.

A többi hittan, és felnőtt plébániai csoport összejövetel, részint a nagyobb létszámok, a felnőtt korosztályok, és az esti 8 órai kijárási korlátozás, és egymás védelme miatt, egyelőre szünetel