Felnőtt hittanok a plébánián

Felnőtt kezdőknek: 
Nem vagy még megkeresztelve? Nem jártál még hittanra? Nem voltál elsőáldozó, vagy bérmálkozó? Szeretnél megismerkedni a katolikus hittel?  Áttérni a katolikus hitre?
Ha elmúltál 17 éves, és még nem vagy 80, várunk! 
Nálunk rátalálsz a hit erejére, igaz válaszokat kaphatsz életed kérdéseire. Örök értékeket ismerhetsz meg. Lelki nyugalmat, békét kapsz Istentől. Barátokra találhatsz közösségünkben. Minden felnőttet várunk, aki keresi az igazságot. 
Szeretnénk szeptember végén,  2020. szeptember 30-án, szerda este elindítani a következő csoportot! Jelentekzz bátran! Szerda esténként 19.30 órakor a plébánián!

Nincs előfeltétel, elköteleződés, nem kerül pénzbe, nem lesz hosszú, személyre szabott… 
Információ: Horváth Zoltán plébános: 06-30-436-2441

Haladóknak:

Felnőtt ifjúság, fiatal felnőttek:
Fiatal felnőtteknek (minden fiatalos felnőttnek kb. 49 év alatt) és volt katekumeneknek, továbbképző, és bibliaóra, felnőtt hittan: kéthetente csütörtök este 3/4 8 órakor.
A következő alkalom, 2020, szeptember 16, csütörtök este, 19.45.
Szeretnél jó közösségbe tartozni, ismerkedni a hittel? Elmélyíteni hitedet, kérdéseidre választ kapni? Néha egy-egy jót vitázni? 24 - 49 év közötti vagy? Gyere el közénk!

Felnőtt bibliaóra:
Minden csütörtök este 1/2 7 órakor a plébánián. 
Minden felnőtt hívő számára bibliaismeretek, bibliaolvasás, közös ima, katekézis, felmerülő hitbeli kérdések megbeszélése. A 40 év feletti korosztály a célzott közönség.
A következő alkalom  - 2020. szeptember 16,  csütörtök 18.30

Rózsafüzér:
Minden hónap első péntekén ½ 6 órakor, az esti szentmise előtt a templomban. És minden hónap 13. napján, az esti mise  előtt a templomban. (Ha nincs esti mise, mert csütörtök, akkor a plébániai kápolnában. Vezető: Mihályi Gyula.

 Hetenkénti szentségimádás:
Minden pénteken szentségimádást tartunk a sekrestyében. Csendes szentségimádás, de van kitéve elmélkedésre, imádkozásra anyag. Reggel 8 órától, délután 5 óráig. Bárki betérhet, akár csak néhány percre is, az utcáról, a templomba, a déli sekrestyei ajtó nehezen nyílódik, de Jézus mindenkit vár. -  Hívunk Szentség őrzőket! Aki tud vállalni kerek egy óra őrzést, az első alkalomra Gáspár Gabusnál, a szervezőnél jelentkezhet., vagy a plébánosnál Zoltán atyánál, ekkor regisztráljuk, hisz a templom értékeinek őrzését nem bízhatjuk bárkire. A későbbiekben elég csak önmagát felírni a vállalt időre.

Cursilló:
Cursilló a felnőtt kereszténység tanfolyama, a hit mélyítése, 25 éves kortól felfelé. Mindenki számára, aki barátokat keres, aki hitében szeretne elmélyülni, eligazítást nyerni. A hétvége csütörtök estétől vasárnap estig tart, ezt csak egyszer lehet elvégezni, de plébániánkon havonta van utótalálkozó. Várjuk nem csak a cursillót végzetteket, hanem érdeklődőket is! Minden hónap első hétfőjén, este 6 órakor a plébánián!
Vezetők: Bernolák Melinda, Kőrössy Gábor, Gilyén Elemér. Lelki vezető:  ..........

Énekkarok:
Gitáros énekkari próba -  hétfőnként 18.30 óra

Felnőtt énekkar: Dankos Attila kántor úr vezetésével, próbák

Klubok:

Nyugdíjasklub: kéthetente szerda délelőtt 10-12 óráig. Első alkalom szeptember 9, szerda 10 óra.

Baba-mama klub: kéthetente, szerda délelőtt 10-12 óráig! Első alkalom, szeptember 9, szerda 10 óra!

Felnőtt ping-pong: kedd esténként 20.30 óra