Hirdetések 2022.01.09

Templomunk hirdetései
Január 9, Urunk megkeresztelkedése

1/  Évközi idő
A mai nappal véget ér a karácsonyi időszak. Holnap kezdődik az évközi idő első, hamvazószerdáig tartó része, a farsang ideje.
A karácsonyfák bontása majd január 22-én, szombat délelőtt 9 órakor lesz templomunkban.

2/ Hittanórák
A jövő héttől folytatódik a bérmálkozási hittan, Annyi a változás, hogy most már nem kéthetente, hanem minden csütörtökön este 18 órakor lesz majd bérmálkozási hittan. Minden 14 évet idén betölt, 8-os, vagy idősebb fiatalt várunk!

3/ Ökumenikus imahét:
Két hét múlva lesz az ökumenikus imahét, a kifüggesztett rend szerint. Nálunk január 19-én, szerdán lesz találkozó, melyen Solymár Péter evangélikus lelkész hirdet majd igét.

4/ Fatimai rózsafüzér
Csütörtök, a hónap 13. napja. Délután 17.30-kor fatimai rózsafüzért imádkozunk a templomban.

5/ Szentségimádás és templomőrzés
Felhívjuk a figyelmet, hogy templomunkban minden pénteken van szentségimádás a reggeli mise után kezdődően, 9 órától, egészen délután 17 óráig. Aki tud vállalni egy-egy óra imát, templomőrzéssel egybekötve, várjuk a feliratkozását a bejjárati kis asztalnál.
Ugyancsak minden szombaton délelőtt 8-12-ig nyitva van templomunk, bárki betérhet imára, szentséglátogatásra. Erre is várunk templomőrzőket, az előcsarnokban kifüggesztett zöld ívre felírva a neveket. Előre is köszönjük, aki jön templomot őrizni!