Hirdetések 2020.11.22

Templomunk hirdetései
November 22, Krisztus Király vasárnapja

1/ Karitász gyűjtés
Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepét követően, ma országos templomi gyűjtés van a Katolikus Karitász javára. Aki nem tud perselybe pénzt dobni, mert nincs templom közelben, hívhatja az 1356-os adományvonalat. Egy telefonhívás 500 Ft adomány.

2/ Adventi koszorúkötés
A szokásos adventi koszorúkötés is elmarad ebben az évben a korlátozások miatt. November 28-án, advent kezdetén, a szombati előesti misében, és másnap a vasárnapi 9 órai misében, aki elhozza otthon elkészített adventi koszorúját, azt megáldjuk a szentmisék elején!

3/ Miseközvetítés
Mivel sokan nem tudnak eljönni szentmisére, karanténban vannak, vagy betegek, vagy nem mernek tömegközlekedéssel jönni, ezért a következő hetekben a vasárnapi 9 órai szentmiséket a szokott módon közvetítjük templomunkból. Természetesen minden hétköznapi és vasárnapi szentmise meg lesz tartva, és az egészséges híveket szeretettel várjuk a szentmisékre, és a pénteki szentségimádásokra is.

4/ Hajnali szentmisék
Az idén is tervezünk hajnali szentmiséket, egész adventben, minden hétköznap, hétfőtől szombatig. Hajnali 6.30 órakor. Régi szép szokás roráté szentmisével készülni adventben. Aki teheti, jöjjön a gyertyafényes hajnali szentmisékre, november 30, hétfőtől kezdődően!