Urunk mennybemeneteli hirdetések

Templomunk hirdetései
Május 24, vasárnap, Urunk mennybemenetele

1/ Szentmisék rendje
Templomunkban a hétköznapi szentmisék a szokott rendben folytatódnak.
Jövő héten pünkösd, reggel ½ 8, 9, és 11 órakor, valamint este 18 órakor lesz szentmise.
Pünkösdhétfőn egy ünnepi szentmise lesz reggel 9 órakor.
Már előre felhívjuk a figyelmet, hogy június 7-én és 14-én a rádiós közvetítés és Úrnapja miatt más lesz a miserend: 8 órakor, majd 10 órakor az ünnepi szentmise, és este 6 órakor.

2/ Péntekenként szentségimádás
Péntekenként újból van szentségimádás. Most a távolságtartás miatt a templomban lesz, reggel 8 órától, délután 5 óráig! A bejáratnál a kézfertőtlenítő mellett a kis asztalon található egy ív, ahol fel lehet iratkozni egy-egy óra szentségimádásra, templomőrzésre.

3/ Pünkösdi virrasztás
Pünkösd vigíliáján, 29-én szombaton este 8 órától este 10 óráig  plébániánk Szent Márk közössége karizmatikus jellegű pünkösdi Szentlélek-váró virrasztást szervez, mindenkit várnak rá szeretettel.

4/ Gyónási lehetőség
Szentgyónásra elsősorban egyéni bejelentkezéssel lehet járulni Zoltán atyánál.
A gyóntatószékekben nincs gyóntatás egyenlőre. A templomban az ún. virágozóban is lehet gyónni a szentmisék előtt fél órával.
A jövő vasárnap, Pünkösdvasárnap már jön gyóntatni Rudolf atya is a 11 órai mise alatt, ő is a virágozó helyiségben fog gyóntatni.
Várakozni a gyónásra a szószék alatt lehet, egymástól tisztes távolságban!

5/ Vírus szabályok
Kérjük betartani a szabályokat! Maszk viselése kötelező a templomban. Egymástól 1,5 méteres távolságtartás, kivétel a családtagok! A másfél métert jelzi, hogy ahol ülőpárna van, oda illik ülni. Az egyik padban a szélein, van egy-egy párna, a következőben csak középütt, és így tovább. Csak kézbe áldozunk, a béka jobbkor nem fogunk kezet, nincs szenteltvíz, és a mise végén a kijáratnál lesz a perselyezés! Használhatjuk a kézfertőtlenítőket.