Hirdetéseink, frissítve!

Az Egek Királynéja Főplébánia legújabb hirdetései:

 Többen kérték a plébánia számlaszámát, ahova lehet utalni. Természetesen eddig is megtalálható volt a számlaszám az általános információkban, de most kiemelt helyre is kerül.

OTB BANK, 

Név: Újpesti Főplébánia, számlaszám: 11704007-20024523  megjelölve a célt: - egyházi hozzájárulás (régi nevén adó), - mise szándék, -  temetési díj, -  rászorulók részére, - adomány az ólomüveg ablakokra.

 Templomunk a korona-vírus fertőzöttség alatt is nyitva lesz délelőttönként!
Nyilvános istentisztelet, liturgia most nincsen, de egyénileg be lehet térni egy - egy imára, szentség-látogatásra, délelőttönként, ha erre jár!

 De nem a 70 év feletti idősek, vagy betegek templomlátogatására  gondoltunk. Maradjanak otthon.

 A templom nyitva tartása:

Vasárnaponként  8.45 – 11.45 óráig .

Hétköznaponként  9.00 – 11.00 óráig.

Pénteken délelőtt 9.00 - 11.00 óráig kint lesz az Oltáriszentség az oltáron!

Szombaton  8.00 - 12.00 – ig.

 Szentmisék:
Nyilvános istentisztelet nem lesz, de Zoltán atya minden nap misézik, imádkozik. Az előre íratott miséket egyedül is elmondja az adott szándékra, illetve az üres napokra lehet kérni mise szándékot, telefonon, vagy online-n.  Az előre rendelt szentmiséket át is lehet tenni későbbi időpontra!

Gyóntatás:
A gyóntatás, szentgyónás csak a gyóntatószékekben szünetel!
De be lehet jelentkezni szentgyónásra, telefonon, vagy  
online-n, adott időpontra,  egyenként.  Egy időpontra egy személy, vagy egy család jelentkezhet be.  Egymástól tisztes távolságot tartva, akár a templom szentélyében, akár a plébániai hittanteremben továbbra is várja Zoltán atya a megtérőket!

 Beteglátogatás, áldoztatás:
A szokásos beteglátogatás, áldoztatás most szünetel. De sürgős esetben, a higiénés szabályok szigorú betartásával, mindenkit, aki nincs karanténba zárva, Zoltán atya felkeres otthonában.

 Irodai szolgálat:
Csak sürgős esetekben személyesen, például temetési ügyintézés! A többi ügyet lehet halasztani, vagy telefonon, e-mailben intézni!

 A heti szentmisék rendje
Zoltán atya is, mint minden pap, magán szentmiséket tart a következő napokban, naponta, és ezekre is lehet kérni szándékot. A szentmise úgy is végtelen értékű, ha valaki nincs ott személyesen.
A kipontozott napokra kérhető szentmise szándék! Telefonon, e-mailben, Messenger-en stb. Kérhető egy napra több szándék is, ha már nincs üres hely, de van fontos szándék!!  (Nem a fizetés a lényeg, át is lehet utalni a plébánia számlájára miseszándék megjelöléssel, be lehet dobni a postaládába egy borítékban a rá szánt összeget, de fizetés nélkül is elimádkozza Zoltán atya a kért szándékot.) Minden jó irányú szándék lehet, élőkért és holtakért.  A plébánia honlapján nyomon követhető a napi szándékok és az épp aktuális üres miseszándékok rendje!