Hirdetések május 19.

Templomunk hirdetései
Május 19, húsvét 5. vasárnapja

1/ Elsőáldozás
A jövő vasárnap a 9 órai szentmisében lesz a kisgyermekek elsőáldozása. 21 gyermek készül elsőáldozására. Imádkozzunk értük!

2/ Énekes szentmise
A jövő vasárnap a 11 órai szentmisében az Újpesti Civil Kórus fog énekelni, remélhetőleg széppé téve szentmisénket!
Két hét múlva, június 2-án, vasárnap, az esti szentmisében pedig a Csokonai Gyermekkar fog énekelni.

3/ Hittanos nyári tábor
Továbbra is reklámozzuk a nyári hittanos tábort, július 22-27 között, Salgóbányára. Minden hittanos gyereket szeretettel várunk rá. Szórólap elvihető a templomi első kis asztalról! – Vagy bővebb információért látogasd meg honlapunkon, a Táborok-zarándoklatok oldalunkat!

4/ Elsőáldozás és a NEK
Jövőre nem lesz templomunkba elsőáldozás, és a többi budapesti templomban sem. A központi ünnepségbe kapcsolódunk be. A 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus nyitó eseménye lesz a szeptember 13-i közös elsőáldozás a Puskás Ferenc stadionban. Várjuk a most 2-os, és 3-os gyerekek jelentkezést. Persze, ha nagyobb gyerek, vagy akár felnőtt akad, aki még nem volt elsőáldozó, az is jöhet!
Szórólap erről is elvihető az első kis asztalról! Az előkészítő csak szeptemberben indul majd, de a szervezés miatt most májusban kellene jelentkezni. Bátran bíztatjuk a szülőket, mert ez életre szóló élmény lehet a gyermek és az egész család számára. Most elsős gyerek csak kivételes esetben jelentkezhet, külön megbeszélve a plébánossal.

5/ Szentföldi zarándoklat
A húsvéti újságban meghirdetet novemberi szentföldi zarándoklat betelt. 48 fővel. Már csak pótjelentkezésre van lehetőség, ha valaki visszamondja. A jelentkezettektől várjuk az első előleg befizetést.