hirdetések április 15

Templomunk hirdetései
Április 15, húsvét 3. vasárnapja

1/ Koncert
A jövő szombaton, április 21-én az esti mise után orgonahangverseny, koncert lesz templomunkban. Természetesen ingyenesen, belépődíj nélkül. „A levegő hangszínei” - orgona és fuvola. Gedai Ágoston orgonaművész hangversenye.  Közreműködik: Gedai Eszter fuvolán. A hangversenyen két olyan hangszer fog megszólalni, melyek szoros rokonságban állnak egymással, hiszen az orgona is alapvetően fúvós hangszer. A műsort a XIX. és a XX. század két francia komponistájának méltán népszerű alkotásai foglalják keretbe. Közöttük pedig az időben visszautazva a barokk és a bécsi klasszika néhány remekműve hallható.
Mindenkit várunk szeretettel.

2/ Elsőgyónás
A jövő vasárnap lesz a kisgyermekek elsőgyónása, majd a 9 órai szentmisében a beöltözés és a fogadalomtételük. 20 általános iskolás gyerek készül az elsőáldozásra. Imádkozzunk értük!

3/ Dicsőítő este
Április 23-án hétfőn este, a mise után 19.00 órától a Cor et Lumen közösség, Tűz és Fény közösségnek lesz dicsőítő estje, szentségimádás a templomban.

4/ Zarándoklatok
Kérjük, hogy akik jelentkeztek a május 1-i szombathelyi Brenner János boldoggá avatásra, vagy a május végi Altötting- Passau-i zarándoklatra, fizessék be a részvételi díjat. Szombathelyre, május 1-re még van 3 hely a 67 fős autóbuszon.

5/ Heti programok
A jövő héten, szerdán délelőtt 10 órakor baba-mama klub és nyugdíjas klub összejövetel lesz a plébánián. Csütörtök este 18.30-kor felnőtt bibliaóra.

6/ Egyháztanács ülés
Holnap, hétfőn este 7 órakor egyháztanács ülés lesz a plébánián!