Úrnapja, június 18

Templomunk hirdetései
​2017. június 18, vasárnap, Úrnapja

1/  Heti ünnepek
A jövő héten két szép főünnep lesz: pénteken Jézus Szentséges Szívének ünnepe, szombaton pedig Keresztelő Szent János születésének főünnepe. Mind a két nap reggel ½ 8 órakor lesz szentmise.

2/  Főplébániai Hírlevél
Megjelent a Főplébániai Hírlevél, plébániánk újságjának nyári, úrnapi száma. Kérjük, minden család vigyen el egyet belőle, a bejárati kis asztalról.

3/ Eucharisztikus imádság
Ugyancsak a bejárati kis asztalokon van kiéve az eucharisztikus imádság, amit a szentmiséken imádkozunk majd az áldozás után, a 2020-as eucharisztikus kongresszus sikeréért. Ebből is mindenki vigyen el egy-egyet, de lehet vinni olyan ismerősnek is, aki nem tud eljönni a templomba.

4/ Plébániai nagytábor Balatonakaliban
A plébánia nagytáborról minden jelentkezettnek kiküldtük az ismertetőt, és a fizetési módot, fizetendő összeget. Jelentős támogatást tudtunk mindenkinek adni, aki kért! Ha valaki nem kapta volna meg az e-mailt, vagy kérdése van, forduljon a szervezőkhöz, Zoltán atyához bizalommal! A befizetéseket kérjük a sekrestyében a misék után, vagy a plébániai irodába behozni!

5/ Nyugdíjas napközi
Még lehet jelentkezni a nyugdíjas napközibe, július 31- augusztus 5 között. Szórólap az újságos asztal mellett található.

6/ Gyermek napközi
Holnap kezdődik a kisgyermekek napközije a plébánián, sok színes programmal. Előre is köszönet a segítőknek, és vezetőknek, akik sok energiát fektettek be a hét megvalósulásába!

Az Úrnapi szentmise és körmenet után mindenkit várunk szerettetl a plébániára közös ünneplésre, kis ebédre. 180 főre készült fonom ebéd.